رستوران تندور
شرایط استفاده
رستوران تندور
تندور نامش را از تنور سنتی هندی گرفته و همین سرنخ خوبی از سبک آشپزی آن است. نانهای تازه، کبابها و پیشغذاها مستقیم از تنور داغ روی میز مینشینند. کاریهای مخملی و خوراکهای دریایی معطر، هستهٔ اصلی منو را تشکیل میدهند. غذاها با چاشنیهای کلاسیک سرو میشوند تا تعادل تندی و تازگی حفظ شود. محیط دنج و خانوادگی برای دورهمیهای کوچک عالی است. پرسنل خوشبرخورد و سرویس بهموقع تجربه را روان و قابل اتکا میکند. نزدیکی به میدان هفتتیر رفتوآمد را ساده میسازد.
ساعات کاری | |
---|---|
شنبه
|
1۲ الی ۲۳
|
یکشنبه
|
1۲ الی ۲۳
|
دوشنبه
|
1۲ الی ۲۳
|
سه شنبه
|
1۲ الی ۲۳
|
چهارشنبه
|
1۲ الی ۲۳
|
پنج شنبه
|
1۲ الی ۲۳
|
جمعه
|
1۲ الی ۲۳
|